background

Personlig udvikling

Sundhed

Igennem det seneste årti har der været en stigende interesse for at leve et sundt liv. Dét, at være sund bliver i samfundet ofte stillet lig fravær af sygdom og når der tales om befolkningens sundhed er det i virkeligheden ofte sygdomstilstanden, der henvises til. Verdens Sundhedsorganisation (WHO) har defineret sundhed på følgende måde:

”Sundhed er en tilstand af legemlig, sjælelig og socialt velvære og ikke blot fravær af sygdom og gener”

Sundhedsdefinitionen lægger op til en meget bredere og nuanceret forståelse af begrebet sundhed. Det er således også hvad jeg, med udgangspunkt i min erfaring igennem mere end 20 år, hvor jeg har hjulpet alt fra privatpersoner, erhvervsfolk og sportsstjerner til at nå deres respektive mål i tilværelsen, vil forsøge gennem et tre måneders forløb med tre ugentlige træninger.

Forløbet

Jeg har igennem min egen professionelle sportskarriere erfaring med de mange klienter og gennem uddannelse til blandt andet energi-, sundheds og dybdeterapeut fået et kendskab til vigtigheden af en konstruktiv forebyggende tilgang til sundheden og ikke blot at reparere sygdom eller skader, når de opstår. Gennem en naturlig tilgang til mennesket forsøger jeg i træningsforløbet at skrælle huden af nymodens træningsteknikker og benytter mig i stedet af en simpel og naturlig tilgang til træning med rødder i gammel visdom.

Forløbsinformation

Forløbet henvender sig til alle fysisk aktive mennesker. Såvel motionisten som den professionelle atlet vil igennem de tre måneder opnå en gavnlig effekt. Det tre måneders forløb vil indeholde en alsidig træning, hvori der vil indgå:

  • Træning i de gamle kinesiske helbredelsesøvelser ved navn Chi kung
  • Forskelligartet træning i det danske landskab, herunder både på græs, i skov og til vands
  • Yoga
  • ”Løbende” mentaltræning
  • Personlig kostvejledning med udgangspunkt i din blodtype
  • Træning i styrketræningscenter
  • Start- og slut-test