HEARTTALK er når du hører den ægte, autentiske stemme fortælle dig det, du ved er rigtigt

Vær stjerne i dit eget liv!

HEARTTALK - Et mere autentisk og givende liv

HEARTTALK er en ydmyg og spændende fortælling om, hvordan du kan ændre al ubalance og modstand til balance og medgang. En fortælling med udgangspunkt i eksempler fra mit eget liv og en videregivelse af praktiske og enkle redskaber til, hvordan du kan finde dine indre ressourcer frem og leve i harmoni og balance. Hvordan selvindsigt giver dig en fantastisk livsudsigt. Det, at kunne arbejde med sig selv og finde evnen til at rejse sig fra en tilsyneladende umulig situation, er det som jeg altid har haft lyst til at videregive til andre. Mine HEARTTALKs bunder i den interessante kobling af, at jeg på den ene side lever et actionfyldt liv, men samtidig besidder en indre ukuelighed, der hjælper mig i livets mindre sjove situationer. Jeg videregiver mine allerbedste og mest brugbare redskaber, hvilke er yderst vigtige for såvel personlig som arbejdsmæssigt velbefindende. Jeg tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, og alle HEARTTALKs er naturligvis forberedt individuelt og i tæt samarbejde med dig.

Ingen kan alt – alle kan meget – sammen kan vi det hele

Gennem både foredrag og øvelser, der involverer kursisterne i høj grad, søger jeg at få jer til at mærke på egen krop, hvordan man med motivation, viljestyrke og forestillingsevne kan vende det umulige til det mulige. Via forskellige øvelser giver jeg desuden redskaberne til, hvordan man på under ét minut, kan lære at optimere sine ressourcer og finde frem til den styrke, vi alle har gemt indeni.

Tre eksempler på HEARTTALKs:

HEARTTALK – mindre sygefravær og stress – vær rask og glad!

Sammenhængen mellem indre trivsel, trivsel mellem kolleger og sygefraværet gennemgås. Via foredrag, visualiseringsteknikker og små øvelser sikrer vi et målrettet fokus på hvad virksomheden og den enkelte medarbejder kan gøre for at arbejdspladsen bliver et dejligt sted med god energi og lavt sygefravær. Det er bevist utallige gange, at sygefravær og trivsel på arbejdspladsen hænger uløseligt sammen. Så hvordan sørger vi for, at der ikke opstår en dårlig spiral, der tærer på medarbejdernes energi? I denne peptalk har vi et klart fokus på trivsel på arbejdspladsen – og hvordan både virksomheden og du selv har ansvaret for at skabe rammen om en god hverdag, med fantastisk energi omkring dig og dine kolleger.

HEARTTALK – “Forestillingsevnen er vigtigere end viden” (Albert Einstein)

Her har vi fokus på individuelle visualiseringsteknikker og den vigtige forestillingsevne i forbindelse med selvmotivation i hverdagen – og hvordan det kan påvirke vores interaktion med andre, både privat og på arbejde. “Vi må have en intention og tro for at gro”: Visualiseringsteknikker og redskaber til selvmotivering og ressourceoptimering. Denne HEARTTALK fokuserer på den individuelles evne til at motivere sig selv og optimere sine egne ressourcer. Dette kan lyde som en egoistisk tanke, men først den dag, du har overskud indeni, kan du mobilisere ressourcer til at være der for andre. Gennem foredrag, praktiske øvelser og spændende overraskelser, der involverer tilhørerne i høj grad, får du redskaberne til at optimere dine visualiseringsteknikker. På den måde lærer du at mobilisere styrke og kraft, selv når du ikke vidste du besad den.

Men hvad er visualisering? Visualisering er når vi forestiller os, at vi gør noget. Når vi sætter sanser på vores tanker: Husker duften af parfumen ved dit første kys, fornemmelsen i maven, da du vandt din første turnering i miniput håndbold, eller smagen af blod, da du faldt og fik blodnæse på skøjtebanen. Når vi husker tilbage på episoder i vores liv, kommer der samtidig følelser med. Alle disse minder kan vi bruge til mere end blot en sjov fortælling. Vi kan fremkalde dem, når vi står i en situation, hvor vi skal bruge den styrke eller den følelse en tidligere situation har givet os. Dette kaldes visualisering – vi ser det for os. Jo flere sanser vi kan sætte på situationen, jo mere overbevisende bliver det for os selv – Og jo mere tror vi på, at det kan lykkes.

HEARTTALK – Fokus på, at vi skal lære at mærke, hvad der gør gavn for os

Vi kører kun på de brændstoffer, vi fylder på: Her har vi fokus på sammenhængen mellem vores fysiske & psykiske velvære og den energi vi får i løbet af en dag – Vi har her en holistisk tilgang til energi, og ser ikke isoleret på kost. Energi stammer fra alle de indtryk vi får i løbet af en dag, lige fra mad, tanker, fysiske omgivelser, stemninger og de mennesker vi omgiver os med. Hvorfor giver du din bil 95 oktan, når du kan nøjes med 92 – og bagefter kører i McDrive? Her tager vi udgangspunkt i sammenhængen mellem glæde, sundhed og trivsel. Det er vigtigt, at vi selv er opmærksomme på, hvad der gør gavn for os. Hvad er det, der gør, at jeg er glad, at jeg trives og hvordan opnår jeg det? Vi ser specielt på begrebet ”energi”, som her ses som en helhed af alle de indtryk vi får i løbet af en dag. Det er den mad, vi indtager, de mennesker vi interagerer og omgiver os med, de fysiske rammer vi arbejder og bor i, de stemninger, der omgiver os, de tanker, vi tænker og ikke mindst hvordan vi tænker dem! Gennem foredrag, øvelser, visualisering og spørgsmål, skal vi undervejs selv stille os spørgsmålet – hvad gør gavn for mig? Redskaberne til at kunne svare på disse spørgsmål kommer undervejs i peptalk’en, gennem både visualiseringsteknikker, selvmotivering og opmærksomhedsskærpelse.

Tre vigtige begreber

Alle HEARTTALKs tager udgangspunkt i tre vigtige begreber, der er gældende i alle livets facetter, om det er arbejdsliv, privatliv eller hobbyer. De tre ord er:

Glæde:

Hvad gør mig glad? Er jeg glad? Hvornår har jeg sidst grinet

Sundhed:

Hvordan har jeg det fysisk? Hvad spiser jeg i løbet af en dag? Står der mål mellem hvad jeg spiser, og hvad jeg yder? Spiser jeg fordi jeg er sulten, eller fordi jeg ikke ved, hvad jeg ellers skal

Trivsel:

Hvordan trives jeg generelt? Er jeg glad, når jeg står op om morgenen? Smiler mine kolleger, når jeg kommer? Smiler jeg selv? Glæder jeg mig til at se min ægtefælle? Er jeg tilfreds med min hverdag? Hvis mit liv var en film, ville jeg så selv gide at gå ind og se den? Disse tre ord siger mere end de fylder. Med disse ord kan man vurdere, om man har fokus på de ting, der gør gavn. Hvis man har glæde, sundhed og trivsel i sit liv, kan man klare mange flere udfordringer. Men hvad indeholder de tre begreber? Det er individuelt, hvad begreberne skal indeholde, og derfor illustreres begreberne bedst ved at stille spørgsmål til sig selv (og husk at det er dig, der skal finde svarene).