POdcst om det gode liv

Podcast

Podcasten der vil forandre dit liv.

Hvis du er rask og glad, er det sikkert din egen skyld, for der er rigeligt at blive syg og trist over.

Når alt kommer til alt, er det for de fleste vigtigst at være rask og glad. Derfor denne podcast til inspiration og varig virkning.

Erik W. Pedersens podcasts er den perfekte guide til alle, der ønsker at finde lykke. De vil lære dig, hvad det vil sige at have et tilfredsstillende liv, og hvordan man får tid til sig selv og andre.

Erik W. Pedersen har undervist folk i at få et godt liv i over 30 år, og nu deler han sin visdom med verden gennem sine podcasts.

Erik har selv været igennem nogle hårde tider i sit liv, men han ved, at uanset hvad der sker i dit liv, er der altid mennesker, der holder af dig og vil have dig til at være lykkelig. og som ønsker, at du skal være lykkelig.

Lyt ind i dag! Det tager kun omkring 10 - 20 minutter af din dag, men det kan ændre alt om den måde, du tænker på lykke og opfyldelse i dit liv - så lyt ind hver dag

Denne serie af podcasts tager udgang i hans nyeste bog "Naturligt Liv, Naturlig Død, Naturligvis" og er optaget som en samtale med Finn Ulbæk, sprog360.dk.

Du kan lytte til podcasts´ene her