Bogen handler bl.a. om det at tilgive og hvordan jeg fandt motivationen i livet

Bogen: "Livet vil os kun det bedste"

Livet Vil Os Kun Det Bedste køber du ved at sende kr. 348,- til Mobile Pay nr. 40 17 26 78 og skrive "Bog" i kommentarfeltet. Så sender jeg bogen til dig. Den er også tilgængelig som ebook på iTunes. Se mere HER

Som indehaver af flere verdensrekorder i forskellige former for stunts med bil og motorcykel, havde jeg en blændende karriere. Men mit liv blev med ét vendt på hovedet, da jeg efter en alvorlig ulykke i en alder af 30 år, blev spået ikke at kunne gå normalt igen og en tilværelse præget af smerter. Der var det pludseligt svært at finde motivation i livet.

Det blev et pludseligt vendepunkt og i en kaotisk verden besluttede jeg at ville det anderledes og satte alle kræfter ind, for at skabe mig selv den tilværelse jeg drømte om. Det var i den proces, at jeg for alvor blev opmærksom på det ufattelige potentiale, alle mennesker rummer.

Lige siden har jeg gravet dybere og dybere i det potentiale og hjulpet andre med at gøre det samme. ”Livet vil os kun det bedste” er min bog om det gode liv. Det er fortællingen om, hvordan man finder glæde, tryghed og kærlighed i livet. Den handler om at elske, om at tilgive andre og først og fremmest om at leve. Hvordan man finder kræfterne til at møde de udfordringer, livet bringer. Det er en tankevækkende fortælling om betydningen af vores til- og fravalg i livet.

Hør Erik fortælle om kapitlerne fra bogen:

Indledning, om at finde motivation i livet

Forord

Mangel på energi er en dræber i forhold til alt, hvad vi foretager os

Kapitel 1

Meget af vores frustration kommer fra, om vi er i stand til at tilgive andre for deres fejl

Kapitel 2

Større mental sundhed

Kapitel 3

Om bl.a. angst afhjælpning

Kapitel 4

Bl.a. om hvordan jeg fik gigt og hvilken afhjælpning jeg havde brug for

Kapitel 5

image

Kapitel 6

image

Kapitel 7

image

Kapitel 8

image

Kapitel 9

Det handler rigtigt meget om at tilgive

Kapitel 10

image

Kapitel 11

image

Kapitel 12