background

Bogen: "Livet vil os kun det bedste"

Livet vil os kun det bedste er pt. udsolgt. Der overvejes genoptryk, men den er nu også tilgængelig som ebook på iTunes. Se mere HER

Som indehaver af flere verdensrekorder i forskellige former for stunts med bil og motorcykel, havde jeg en blændende karriere. Men mit liv blev med ét vendt på hovedet, da jeg efter en alvorlig ulykke i en alder af 30 år, blev spået ikke at kunne gå normalt igen og en tilværelse præget af smerter.

Det blev et pludseligt vendepunkt og i en kaotisk verden besluttede jeg at ville det anderledes og satte alle kræfter ind, for at skabe mig selv den tilværelse jeg drømte om. Det var i den proces, at jeg for alvor blev opmærksom på det ufattelige potentiale, alle mennesker rummer.

Lige siden har jeg gravet dybere og dybere i det potentiale og hjulpet andre med at gøre det samme. ”Livet vil os kun det bedste” er min bog om det gode liv. Det er fortællingen om, hvordan man finder glæde, tryghed og kærlighed i livet. Hvordan man finder kræfterne til at møde de udfordringer, livet bringer. Det er en tankevækkende fortælling om betydningen af vores til- og fravalg i livet.

Hør Erik fortælle om kapitlerne fra bogen:

image

Forord

image

Kapitel 1

image

Kapitel 2

image

Kapitel 3

image

Kapitel 4

image

Kapitel 5

image

Kapitel 6

image

Kapitel 7

image

Kapitel 8

image

Kapitel 9

image

Kapitel 10

image

Kapitel 11

image

Kapitel 12