Erik w pedersen afholder team work arrangement

Nye tider kræver nye redskaber!

Med baggrund i 27 års erfaring som arrangør af teamwork har jeg udviklet en serie nye, actionfyldte og effektive øvelser, der let kan omsættes til konstruktive handlinger i virksomhedens hverdag. Der er et stærkt konkurrencemoment indlagt, da hvert team bliver udstyret med en egenkapital. Denne formue kan de øge – eller miste! – gennem opgaveløsning, samarbejde, kommunikation og gejst. Det hold, der afslutter dagen med den største værdiforøgelse, kåres som vinder. Dagen indeholder desuden fællesøvelser, samt en uforglemmelig Hearttalk.
Med udgangspunkt i din virksomheds ønsker og behov skræddersys et forløb, der styrker de ønskede kompetencer. Vi samarbejder med højt kvalificerede, erfarne instruktører, der guider deltagerne og giver konstruktiv feedback. Efterfølgende afholdes et evalueringsmøde og/eller personlig coaching til medarbejdere og grupper, der søger ekstra støtte til udvikling.

Udvikling kræver mod til forandring!

De fysiske udfordringer i øvelserne tilpasses deltagernes niveau og uddanner dit personale til:
  • Dynamisk samarbejde på tværs af grupper 
Sommetider er 2 + 2 = 5! 
Når kunderne er glade, opgaverne er løst og medarbejderne tilfredse – ja, så er bundlinjen også god.
  • Forståelse af effektiv kommunikation og vidensdeling 
God kommunikation er guld værd! Styrk kompetencerne og forståelsen for denne værdi. Øger arbejdsglæden og kundetilfredsheden.
  • At lave en strategi og nå frem til målet 
Hvordan løser vi opgaverne bedst muligt? Hvordan vælger vi at lave de handlinger, der gavner målet bedst muligt? Motivation og vedholdenhed.
  • Bedre udnyttelse af ressourcer – både menneskelige og materielle 
Godt købmandskab og samarbejde er nøglen til succes! Lær at bruge gruppens ressourcer, find nye måder at løse opgaverne, vær bevist om omkostningerne.