Liselotte Bartholin, Key Account Manager, Fertin Pharma

Efter vores teambuilding med dig for Gumlink, fik du ikke som lovet en tilbagemelding, som du kunne bruge som reference — selvom det var blandt de bedste arrangementer, jeg har deltaget i gennem min karriere . Det var i øvrigt også tilbagemeldingen fra mine kolleger, som havde en helt suveræn dag med et teamwork forløb præget af positive, sjove oplevelser med formålet at styrke kommunikationen, tilliden, samarbejdet og bevidsthed om energi og positivitet.

Denne mail er en kort hilsen med tusind tak for en berigende, inspirerende, motiverende – og udfordrende aften med peptalk og firewalk. Det er et af flere arrangementer, jeg har deltaget i med dig, og igen formåede du i kontakt med dit publikum at skabe og fastholde en stemning fyldt med forventning, smil, grin, eftertænksomhed og masser af udfordringer til det mentale savel som fysiske i os alle. lngen tvivl om, at alle fik meget med hjem.

Med simple redskaber — og tre vigtige stjerner at navigere efter, nemlig Glade, Kærlighed og Tryghed — giver du håbet og troen på, at alt kan lade sig gøre.
Et helt igennem fantastisk arrangement, der varmt kan anbefales alle at deltage i, safremt muligheden opstar igen.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og modtag de nyeste opdateringer