Kristian Poulsen, Racerkører & Le Mans vinder

Min første træning med Erik startede i januar 2009 med forbedrelse til Le Mans, hvor Erik fik mig til at se vigtigheden i god form, mentalt overskud og at kunne fokusere når det glæder på banen. Det resulterede i Le Mans sejr i Porsche Spyder LMP2, og derfra er min racerkarriere kun gået fremad. Med mange sejrer i Wtcc Independent og et verdensmesterskab i Wtcc Independent 2011. For 2013 har vi startet forbederelserne i januar, med flere ugentlige træninger både fysisk og mentalt. Jeg kan mærke at de redskaber Erik giver mig, hjælper mig både i min sport og privat på en rigtig positiv måde. Jeg glæder mig til den nye sæson for Aston martin racing i WEC og Le Mans og til at bruge endnu flere af de redskaber jeg får gennem min træning med Erik

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og modtag de nyeste opdateringer