Helene Bak, Brandstorm

Tak for en fantastisk workshop og tak for indsigt, viden, inspiration og værktøjer. Det var et unikt, inspirerende og involverende foredrag, hvor jeg fik indsigter og viden om de ufattelige ressourcer og potentiale vi indeholder hver især som menneske. Jeg fandt ind til der, hvor mine lå, og dem vil jeg dyrke og udvikle fra NU AF…  Og flot bundet sammen med tro og vilje som vi fik mulighed for at afprøve i praksis både med øvelser inden Firewalk og til sidst ved at gå på glødende kul. Et ægte tæppe af fløjlsagtige 600 grader varme, knuste kul, uden at mærke varme – følelsen som at gå på den ”røde løber” i eget liv med armene oppe. At gå på glødende kul var en total ubeskrivelig bekræftende og autentisk oplevelse. Det skal bare prøves. PRØV det. Og det kunne ikke være bedre koblet sammen med den viden, de indsigter og de værktøjer og øvelser vi fik før firewalken. God proces og forløb – Erik W’s måde at holde foredrag på virker, for jeg følte mig involveret, engageret og fik rørt både hjerte, hjerne og lattermuskel og han kom helt ud over rampen, ”ned ved siden af mig som deltager”. Det mest indbringende og værdi skabende foredrag jeg har været til. TAK FOR DET! Og så glæder jeg mig til at læse hans bog ”Livet vil os kun det bedste”. TAK for alt det jeg har fået.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og modtag de nyeste opdateringer