Hans-Kristian Vittinghus, Professionel badmintonspiller

Det er svært at beskrive hvor meget Erik har betydet for mig igennem den forholdsvis korte tid vi har arbejdet sammen. Men både sportsligt og menneskeligt har han hjulpet mig til at opleve en meget større glæde ved alt hvad jeg foretager mig. Det har selvfølgelig været med til at forbedre mine resultater enormt, jeg er rykket fra 36 på verdensranglisten til nummer 18 på blot et år og bevæger mig stadig frem på listen. Men endnu vigtigere gjort mig til en større vinder i livet. Eriks viden, erfaring og smittende væsen samt hans måde at formidle tingene på er for mig at se helt unik. Jeg ville ikke tøve et sekund med at anbefale Erik til alle der føler de kan få mere ud af sig

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og modtag de nyeste opdateringer