Handelsbetingelser

Handelsebetingelser mellem dig og

Erik W. Event
V/ Erik W. Pedersen
Wittrupvej 1,
7120 Vejle Ø

Telefon: +45 40 17 26 78
CVR-nr: 11749593

Alle priser er vejledende og inklusiv 25 % moms. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer. Du har mulighed for at betale med Dankort her på siden.

Bestillingen bliver afsendt med Post Danmark og lerveres som hovedregel inden for 2-4 hverdage.

Du har fuld returret inden for 14 dage efter modtagelsen. Ved fortrydelse af køb kan du enten nægte at modtage varen, overdrage varen til postvæsenet eller returnere den til overstående adresse. Omkostningen til returen skal du selv afholde. Refusion af købesummen sker snarest og senest 8-10 dage efter modtagelsen af det returnerede.

Ved betaling med kreditkort trækkes det skyldige beløb først på tidspunktet for afsendelse af varen. Betalingen sker via en sikker server (SSL). De indtastede oplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Erikw.dk har på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger. Betalingen sker via Epay.

Du er som kunde omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske Markedsføringslov og Lov om visse Forbrugeraftaler. Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og modtag de nyeste opdateringer