Placeholder

Livet vil os kun det bedste

348.00DKK

NYT NYT NYT!!!
Livet vil os kun det bedste er pt. udsolgt. Der overvejes genoptryk, men den er nu også tilgængelig som ebook på iTunes. Se mere HER
Som indehaver af flere verdensrekorder, i forskellige former for stunts med bil og motorcykel, havde jeg en blændende karriere. Men mit liv blev med ét vendt på hovedet, da jeg efter en alvorlig ulykke i en alder af 30 år, blev spået ikke at kunne gå normalt igen og en tilværelse præget af smerter.
Det blev et pludseligt vendepunkt og i en kaotisk verden besluttede jeg at ville det anderledes og satte alle kræfter ind for at skabe mig selv den tilværelse jeg drømte om. Det var i den proces at jeg for alvor blev opmærksom på det ufattelige potentiale, alle mennesker rummer. Lige siden har jeg gravet dybere og dybere i det potentiale og hjulpet andre med at gøre det samme.

”Livet vil os kun det bedste” er min bog om det gode liv. Det er fortællingen om, hvordan man finder glæde, tryghed og kærlighed i livet. Hvordan man finder kræfterne til at møde de udfordringer, livet bringer. Det er en tankevækkende fortælling om betydningen af vores til- og fravalg i livet.

Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Test

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Livet vil os kun det bedste”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Erik fortæller om kapitlerne fra bogen

Forord

 

Kapitel 3

 

Kapitel 6

 

 

Kapitel 9

 

 

 

Kapitel 12

 

Kapitel 1

 

Kapitel 4

 

Kapitel 7

 

Kapitel 10

 

Kapitel 2

 

Kapitel 5

Kapitel 8

 

Kapitel 11

 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og modtag de nyeste opdateringer